FEFCO sau Federatia Europeana a Producatorilor de carton ondulat
نوشته شده توسط : cartonescu
  • FEFCO inseamnă Federatia Europeana a Producatorilor de carton ondulat. 
  • Este o organizatie internationala non-profit care reprezinta interesele industriei din intreaga Europa. 
  • Activitatea organizatiei acopera o varietate de subiecte si cazuri – de la tehnic la financiar. 

Unul dintre cele mai cunoscute lucruri realizate de FEFCO este un catalog international format din coduri. Aceste coduri identifica diferitele tipuri de carton ondulat, astfel incat sa fie pe deplin recunoscute de fiecare tara.

Va facem un scurt ghid pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine diferentele si semnificatiile din spatele fiecarui cod.,scrie https://amclightpack.ro/

Ce este un cod FEFCO?

Codurile FEFCO sunt coduri recunoscute la nivel international care sunt folosite pentru a identifica diferite modele si stiluri de cutii de carton. Fiecare tip de cutie are propriul cod din patru cifre, care poate fi impartit in doua parti. Primele doua cifre identifica categoria, iar ultimele doua cifre indica stilul unic al cutiei. Luati de exemplu cel mai popular stil de cutie din lume – clasicele cutii 0201. Acest tip de cutie este stilul 01 si se afla in categoria 02 – cutii cu fante.

Nu uitati ca codul FEFCO va va spune doar stilul cutiei, nu dimensiunea acesteia. Dimensiunile din fiecare categorie pot varia considerabil. 

FEFCO. Categoriile de stil

  • 01 – Table ondulate / role
  • 02 – Cutii cu fante. Compuse dintr-o bucata de carton, care este de obicei lipita sau cusuta. Banda este de obicei folosita pentru a sigila penele (laturile cutiei) Cutii, tip „telescop”. Sunt realizate din mai mult de o bucata de carton si au capac si baza.- Casete. Ele sunt de obicei facute dintr-o singura bucata de carton ondulat si pliate pentru a „invalui” continutul. Unele tipuri au cleme sau un maner inclus.
  • 05 – Cutii „glisante”. Aceste cutii constau din mai multe bucati de „maneci” si captuseli care aluneca in directii diferite si sunt asezate una in alta.
  • 09 – Cutii cu dispozitive interne. De exemplu, tampoane interne, captuseli sau separatoare.

Codurile FEFCO ajuta la crearea unui limbaj standard pentru consumatori si industrie si faciliteaza identificarea imediata a diferitelor stiluri de cutie, fara a fi nevoie de descrieri lungi si complexe pentru fiecare.

Intra pe cutiicartonautoformare.com si afla mai multe despre cutii de carton cu autoformare.

Sc Amc Light Pack SRL : Cutii de carton : Cartonescu : foliebule.ro : eurocadouri.com : Ribbroker.ro : DoctorC.ro : Republika : music4all.ro : roversuri.ro : bewoman.ro : meteo.com.ro : Prognoza Meteo : h0me.ro : homespot.ro : vesti.ro : solidaritate-umanitara.ro : clubulcopiilor : solidaritate-umanitara.ro : cutii de carton : cartonescu on : rostiri : cartonescuu : folie ambalare : folie bule de aer

 





:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 خرداد 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: